• Volg ons op social media:

Formulieren

Aanmeldformulier

Downloaden (PDF)

Wil je lid worden? Aanmelden kan het hele jaar door. Gebruik het bovenstaande formulier en stuur het naar Sabine Siemerink. Lever gezamenlijk met het formulier een recente pasfoto in. LET OP!: aanmelden gedurende het seizoen is geen garantie voor het spelen van wedstrijden in een team. Er wordt pas gestart met het spelen van wedstrijden als er een compleet team is. Dit gaat in overleg. Vraag daar naar voor/bij aanmelding.

Afmeldformulier

Downloaden (PDF)

Wil je stoppen met handballen? Afmelden kan alleen vóór 16 maart en uitsluitend schriftelijk via het onderstaande afmeldformulier. Dit formulier lever je in bij Sabine Siemerink. Als je besluit om na 16 maart nog af te melden, dan is de consequentie dat je de contributie voor het volgende seizoen gewoon moet betalen in verband met de jaarlijkse teamopgave naar het NHV.

Digitale wedstrijdformulier

Met ingang van seizoen 2015-2016 is het gebruik van het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) voor ieder niveau verplicht. De papieren wedstrijdformulieren komen hiermee te vervallen, evenals de spelerspasjes. Ieder spelend lid is met pasfoto zichtbaar in het DWF. De pasfoto's worden hiervoor in de nieuwe app HandbalNL geüpload door onze ledenadministratie. Met de invoering van het DWF is er verder geen wijziging ten opzichte van de papieren versie.