• Volg ons op social media:

nieuws

Ledenvergadering op 30 oktober

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 30 oktober 2018 om 20.00 uur in de Pol.

Lees meer »

Wendie Busschers neemt noodgedwongen afscheid van handbal

Een tweede knieblessure dwingt Wendie Busschers tot stoppen met handbal. Ze neemt afscheid als speelster bij HV Bentelo.

Lees meer »

Vijfde editie Pol Cup wederom groot succes!

Ter voorbereiding op het seizoen 2018-2019 van dames 1 van HV Bentelo, vond afgelopen weekend voor de vijfde keer een handbaltoernooi in sporthal De Pol in Bentelo plaats.

Lees meer »

Wederom tophandbal in Bentelo tijdens De Pol Cup 2018

HV Bentelo organiseert ook dit jaar een dameshandbaltoernooi in de eigen sporthal De Pol: de vijfde editie van De Pol Cup op zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Lees meer »

Twee nieuwe speelsters bij HV Bentelo

Anne Bosman en Lisa TerHuerne spelen komend seizoen voor HV Bentelo.

Lees meer »

HV Bentelo doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne

Ben jij klant van Rabobank Centraal Twente en draag jij onze verenging een warm hart toe? Breng dan je stem uit op HV Bentelo via www.clubkascampagne.nl

Lees meer »

Kingsnight en Oranjefeest 2018

Wat is er te doen in Bentelo tijdens Koningsnacht en - dag? Check het hier!

Lees meer »

A-jeugd 1 kampioen!

A-jeugd 1 kampioen!

Lees meer »

Recreanten 3 kampioen!

Recreanten 3 kampioen!

Lees meer »

Tom Geertshuis ook komend seizoen hoofdtrainer bij HV Bentelo

Tom Geertshuis ook komend seizoen hoofdtrainer bij HV Bentelo

Lees meer »

Nieuwe trainingspakken en tassen voor dames 2

Nieuwe trainingspakken en tassen voor dames 2

Lees meer »

Dames 1 doet mee aan nacompetitie na winst 3e periode!

Dames 1 doet mee aan nacompetitie na winst 3e periode!

Lees meer »

Wint dames 1 17 februari de 3e periode?

Dames 1 is volop in de race voor de 3e periodetitel die recht geeft op nacompetitie voor promotie. De 3e periode bestaat uit 7 wedstrijden. Er zijn er nu 6 gespeeld en dames 1 staat op kop met de volle 12 punten uit 6 wedstrijden. Als ze zaterdag 17 februari thuis tegen Hercules weten te winnen, is de periodewinst een feit. Dat de dames meestrijden in deze periode is al een enorm knappe prestatie, als je ziet waar ze vandaan komen. Halverwege het seizoen, na 13 speelronden, had dames 1 nog maar vijf punten en stond het onderin de eerste divisie. Net voor kerst werd er thuis wel ruim gewonnen van hekkensluiter PSV, maar de echte ommekeer kwam na de prachtige winst uit in Deurningen op koploper DSVD 6 januari. Sindsdien is er geen wedstrijd meer verloren en mogen de meiden zich opmaken voor de wedstrijd om de 3e periode. De dames kunnen daarbij alle steun gebruiken, dus kom ze aanmoedigen op zaterdag 17 januari om 19.30 uur op De Pol in Bentelo!!

Lees meer »

Jaarvergadering op 30 oktober!

Op maandag 30 oktober nodigt het bestuur van HV Bentelo de leden uit voor de jaarvergadering. Deze start om 20.00 uur op de Pol. Mocht je verhinderd zijn, meld je dan tijdig af door een mail te sturen naar bentelo@handbal.nl.

Lees meer »

Baklever / Bloedworst actie

Koop baklever en bloedworst en steun HV Bentelo! Noteer alvast in je agenda: Op vrijdag 27 en 28 oktober komen de leden van HV Bentelo weer bij je langs om baklever en bloedworst te verkopen, een echte Twentse lekkernij!

Lees meer »

Leidstervergadering HV Bentelo - 18 september

Aan alle coaches, begeleidsters van H.V. Bentelo: Op maandag 18 september 2017 vindt de leidstersvergadering weer plaats, om 19.30 uur op De Pol (vergaderkamer 2)

Lees meer »

De Pol Cup 2017 wederom groot succes!

Ter voorbereiding op het seizoen 2017-2018 van dames 1, vond afgelopen weekend voor de vierde keer een handbaltoernooi in de eigen sporthal plaats: De Pol Cup 2017. Deze vierde editie was wederom een succes met leuke handbalwedstrijden, veel bezoekers, een internationale oefenwedstrijd en een gezellige feestavond.

Lees meer »

Schoolhandbal meiden én jongens 3e plaats

De meiden en jongens van groep 8 van de Onze Lieve Vrouweschool in Bentelo namen deze en vorige week deel aan het Schoolhandbal in Borne. Beide teams hebben een keurige 3e plek behaald. Goed gedaan toppers!!

Lees meer »

Yme Westendorp en Femke Linderman voor tweede jaar handbalschool

Yme Westendorp en Femke Linderman zijn beide ook komend jaar geselecteerd voor de Handbalschool Twente, selectie 2005! Na afloop van de zaterdagmorgentraining kregen de meiden een individueel gesprekje waarin ze hoorden wat goed ging en kregen ze tips. Daarna werd iedereen op rugnummer opgeroepen en kreeg je te horen of je wel of niet door was. Yme en Femke waren heel zenuwachtig, maar erg opgelucht dat ze voor het tweede jaar mogen meetrainen met de Handbalschool Twente. Super gedaan meiden, veel succes komend jaar!

Lees meer »

Kampioen: Dames 2

Op zaterdag 25 maart was het kampioenschap een feit voor dames 2. Zij hadden een week eerder in een overvolle sporthal gewonnen van directe concurrent Langeveen, waardoor zij de weg naar de titel volledig in eigen hand hadden.

Lees meer »

Sanseray Hollander nieuwe aanwinst HV Bentelo

Sanseray Hollander is de nieuwste aanwinst van HV Bentelo. Sanseray is 18 jaar en speelde altijd al voor Combinatie ’64 in Losser, vlakbij haar woonplaats Overdinkel. De afgelopen drie jaar was ze een vaste waarde in het dames 1 team. Daarmee werd ze twee seizoenen geleden kampioen en kwam ze afgelopen seizoen uit in de Hoofdklasse, waar Combinatie op een verdienstelijke 7e plaats eindigde.

Lees meer »

F-jeugd 1 twee keer kampioen

De meiden van de F-jeugd 1 werden afgelopen seizoen in de zaal kampioen. Zij verloren 1 wedstrijd, speelden er 1 gelijk en de rest wonnen ze allemaal. En op zaterdag 20 mei waren ze wederom succesvol; zij wonnen het Bornerbroektoernooi. Wat een topprestatie meiden, gefeliciteerd!

Lees meer »

Kingsnight èn Oranjefeest succesvol!

Rondom Koningsdag was het dubbelop feest in Bentelo. Op woensdagavond 26 april vond de tweede editie van Kingsnight plaats en op Koningsdag, donderdag 27 april, alweer de 11e editie van het Oranjefeest, beide georganiseerd door Handbalvereniging Bentelo.

Lees meer »

Laatste thuiswedstrijd Dames 1 HV Bentelo met inzamelactie voor KWF

Aanstaande zaterdagavond 1 april speelt dames 1 van HV Bentelo de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, om 19.30 uur in Sporthal De Pol in Bentelo tegen ZAP. Tijdens deze wedstrijd is er een grote inzamelingsactie.

Lees meer »