• Volg ons op social media:

nieuws

Kampioen: Dames 2

Op zaterdag 25 maart was het kampioenschap een feit voor dames 2. Zij hadden een week eerder in een overvolle sporthal gewonnen van directe concurrent Langeveen, waardoor zij de weg naar de titel volledig in eigen hand hadden.

Lees meer »

F-jeugd 1 twee keer kampioen

De meiden van de F-jeugd 1 werden afgelopen seizoen in de zaal kampioen. Zij verloren 1 wedstrijd, speelden er 1 gelijk en de rest wonnen ze allemaal. En op zaterdag 20 mei waren ze wederom succesvol; zij wonnen het Bornerbroektoernooi. Wat een topprestatie meiden, gefeliciteerd!

Lees meer »

Kingsnight èn Oranjefeest succesvol!

Rondom Koningsdag was het dubbelop feest in Bentelo. Op woensdagavond 26 april vond de tweede editie van Kingsnight plaats en op Koningsdag, donderdag 27 april, alweer de 11e editie van het Oranjefeest, beide georganiseerd door Handbalvereniging Bentelo.

Lees meer »

Laatste thuiswedstrijd Dames 1 HV Bentelo met inzamelactie voor KWF

Aanstaande zaterdagavond 1 april speelt dames 1 van HV Bentelo de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, om 19.30 uur in Sporthal De Pol in Bentelo tegen ZAP. Tijdens deze wedstrijd is er een grote inzamelingsactie.

Lees meer »

HV Bentelo heel bij met succescoach Chantal Berlauwt!

Begin maart werd ze al kampioen met de A-jeugd 1 en afgelopen zaterdag, 25 maart, met dames 2: succescoach Chantal Berlauwt. Chantal kwam drie seizoenen geleden naar Bentelo.

Lees meer »

Kampioen: A-jeugd 1

Enkele weken geleden was het al zover voor de A-jeugd 1 van HV Bentelo. Zij stonden zo ver voor op de concurrentie dat zij op zondag 5 maart de kampioenswedstrijd speelden.

Lees meer »

Ondersteuning technische staf HV Bentelo tot eind van seizoen

Trainer Miro Stare krijgt tot het eind van het seizoen ondersteuning bij de trainingen en coaching van Jan Majoor en Carolien Majoor-Brandriet. De communicatie tussen Miro en het damesteam verloopt wat moeizaam waardoor er geen optimale prestaties ontstaan op het veld.

Lees meer »

Tom Geertshuis nieuwe hoofdtrainer bij HV Bentelo

Nadat HV Bentelo twee weken geleden meldde dat Miro Stare vertrekt als hoofdtrainer aan het eind van dit seizoen, is het de vereniging al gelukt een opvolger te vinden. Komend seizoen is de 36-jarige Tom Geertshuis uit Losser de nieuwe trainer/coach van dames 1, uitkomend in de landelijke eerste divisie.

Lees meer »

Miro Stare stopt na dit seizoen bij HV Bentelo

Na dit seizoen stopt Miro Stare als hoofdtrainer bij HV Bentelo. Het bestuur heeft in goed overleg met hem besloten de samenwerking aan het einde van dit seizoen te beëindigen.

Lees meer »

Twee meiden van HV Bentelo bij selectie talents 2005

Yme Westendorp en Femke Linderman zijn geselecteerd voor de definitieve selectie Talents 2005. De selectie bestaat in totaal uit 28 meiden en jongens, waaronder ook Jelle Jannink. Zij trainen elke zaterdagochtend van 8.00 tot 9.30 uur in de IISPA hal in Almelo.

Lees meer »

Polcup 2016 wederom een groot succes

Ter voorbereiding op het seizoen 2016-2017 van dames 1, vond afgelopen weekend voor de derde keer een handbaltoernooi in de eigen sporthal plaats: De Pol Cup 2016. Deze derde editie was wederom een groot succes met leuke handbalwedstrijden, veel bezoekers, een herenoefenwedstrijd en een gezellige feestavond.

Lees meer »

Gezocht: Handbaltrainers

HV Bentelo zoekt nog trainers voor enkele jeugdteams voor komend seizoen. Heb jij affiniteit met handbal en wil jij graag onze enthousiaste jeugdleden wat bijleren?

Lees meer »

Veel belangstelling voor jeugdclinic

Vrijdag 8 juli organiseerde HV Bentelo een jeugdclinic voor alle jeugd uit Bentelo. De clinic werd verzorgd door hoofdtrainer Miro Stare en hij werd geassisteerd door enkele meiden van dames 1 en de A-jeugd.

Lees meer »

Handbalclinic voor jeugd Bentelo door hoofdtrainer

Onze jeugd heeft de toekomst! Daarom organiseert HV Bentelo een handbalclinic voor alle jeugd in Bentelo.

Lees meer »

Jazzlyn Berfelo nieuwe jeugdige aanwinst HV Bentelo

Jazzlynn Berfelo is de nieuwste aanwinst van HV Bentelo. Jazzlynn, volgende maand wordt ze 16 jaar, speelde afgelopen seizoen in de B-jeugddivisie met Borhave/Olympia B1. Daarvoor handbalde ze altijd in haar woonplaats Zenderen bij de gelijknamige handbalvereniging. Ze trainde ook vier jaar bij de Handbalschool Twente.

Lees meer »

HV Bentelo organiseert voor de 3e keer de Pol Cup

Ter voorbereiding op het seizoen 2016-2017 organiseert HV Bentelo voor de derde keer een toernooi in de eigen sporthal De Pol: De Pol Cup 2016 op zaterdag 27 en zondag 28 augustus.

Lees meer »

Joyce Ottink maakt overstap naar HV Bentelo

oyce Ottink is de derde nieuwe aanwinst voor HV Bentelo, na Wendie Busschers en Rochelle Theussing. Joyce, 22 jaar, begon haar handbalcarrière bij TVO in Beckum, haar toenmalige woonplaats. Ze verruilde daarna de handbal enkele jaren voor schaatsen en pakte het weer op in haar huidige woonplaats Haaksbergen bij Stormvogels. Daar speelde ze de afgelopen vijf seizoenen in dames 1, uitkomend in de eerste klasse.

Lees meer »

Kingsnight én Oranjefeest 2016

Op Koningsdag, woensdag 27 april 2016, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 10e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Dit jaar is gekozen voor een nieuwe opzet. Het avondfeest wordt een dag eerder gevierd op dinsdag 26 april 2016: de eerste editie van Kingsnight Bentelo... Mis het niet!

Lees meer »

Nieuwe Keepster voor HV Bentelo: Rochelle Theussing

HV Bentelo heeft zich voor komend seizoen versterkt met keepster Rochelle Theussing uit Losser. Rochelle is 19 jaar oud en komt over van de Losserse club Combinatie ’64. Daar begon ze als 5 jarig meisje haar handbalcarrière als speelster. Vier jaar later verruilde ze het veld voor het doel en werd ze keepster.

Lees meer »

Ook de F-jeugd en D-jeugd 1 Kampioen!

Afgelopen weekend, na de laatste speelronde van de competitie, kon HV Bentelo nog 2 teams in het zonnetje zetten en feliciteren met het kampioenschap: de F-jeugd 1 en de D-jeugd 1. Beide teams verloren slechts één wedstrijd dit seizoen en wonnen hun laatste wedstrijd met ruime cijfers; terechte kampioenen dus.

Lees meer »